Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Η εταιρεία μας αποτελεί από το 1998 τον κορυφαίο κατασκευαστή ψυκτικών θαλάμων στην Ελλάδα. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι που προμηθεύουμε στην ελληνική αγορά κατασκευάζονται από πάνελ πολυουρεθάνης στο εργοστάσιο μας στην Βιομηχανική Ζώνη του Περιστερίου σε χώρο 400τ.μ., σε συμφέρουσες τιμές και τεχνολογίας. Οι ψυκτικοί θάλαμοι συνδυάζονται με όλους τους τύπους Ψυκτικών Πορτών, διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία εντός του θαλάμου και συνεπώς σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Τα πάνελ που προορίζονται για τους ψυκτικούς θαλάμους από πολυουρεθάνη ξεχωρίζουν από τα τρία θερμικά φράγματα που διαθέτουν στις πλευρές σύνδεσης για να συγκρατούν τη ψύξη ως και το hohlkammerprofil (ΗΚΡ), που ενσωματώνεται στα πάνελ υπο μορφή διαμήκους φλάντζας για να σφραγίζει αεροστεγώς τις συνδέσεις (εσωτερικά-εξωτερικά) και να καλύπτει τους αρμούς, εξαφανίζοντας τα αυλάκια.
 
Τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων κουμπώνουν μεταξύ τους αεροστεγώς με το snap-in system. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται την επίτευξη απόλυτης ακρίβειας σε κάθε θάλαμο.